Beeldbewerking Mother Nature

photoshop digitale kunst

Update: 3 juni 2023

Moeder Natuur, fotoprint met frame

Moeder natuur roept haar kinderen bijeen om ze te beschermen. De kracht van de natuur lijkt ongekend maar de natuur heeft het steeds zwaarder. De mens moet zich nog meer gaan inzetten om de natuur te herstellen voor een hoopvolle toekomst van onze planeet.

Diverse werken van mij zijn gebruikt voor Unesco-tentoonstellingen waarmee aandacht werd gevraagd voor natuurbehoud. Dat geeft mij extra veel voldoening.

Proces

Creativiteit draait om het bedenken van idee├źn en het maken van (ongebruikelijke) associaties. Moeder Natuur wilde ik herkenbaar uitbeelden met gebruik van natuurlijke elementen. In dit geval heb ik gebruik gemaakt van de vorm van een puntige berg om een vrouw in een jurk uit te beelden.

Ik heb diverse dieren toegevoegd waarbij ik wel goed moest letten op de onderlinge verhoudingen. Voor extra diepte heb ik vegetatie op de voorgrond toegevoegd. Het oogt dan als een doorkijkje waarbij de groene kleur mooi verdeeld wordt.

Werk Aan De Muur

Deze en andere bewerkingen zijn te vinden in mijn shop bij Werk Aan De Muur, Society6 en Displate.

Maatwerk

Lees hier meer informatie over beeldbewerkingen voor bedrijven. Een website header, banner of andere marketing uiting kan mooi uitpakken met een creatieve visual. Dat hoeft geen fantasievolle uitspatting te zijn, maar wel een pakkend beeld met een boodschap.