Digitale kunst op canvas

photoshop digitale kunst

Update: 9 december 2022

Een deel van mijn beeldbewerkingen bied ik aan bij “Werk Aan De Muur”. Er is keuze uit diverse materialen zoals canvas, fotoprints en acrylglas.

Werk Aan De Muur

De site “Werk Aan De Muur” bestaat inmiddels 10 jaar en heeft zich bewezen als betrouwbare en kwalitatief goede partij voor kunstwerken op canvas en andere materialen.

Kunst aan de muur

Een greep uit mijn werk:

Dit is een overzicht van mijn surrealistische werken. De afbeeldingen verwijzen rechtstreeks naar mijn shop:

Materialen

Canvas

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand. Om je canvas nog meer karakter te geven kun je kiezen voor een afwerking met baklijst.
De werken worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame.

Fotoprint

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Hiervoor worden de beste printers gebruikt met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen het werk tegen UV-licht.

Acrylglas

Werken worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van de kunst. Het werk wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct. Een foto of schilderij op plexiglas ademt luxe uit.

Aluminium Dibond

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.
Aluminium, ook wel bekend als dibond, is het materiaal dat je kiest als je het allerbeste wilt hebben. Als je wel eens in een fotomuseum bent geweest, dan heb je aluminium van dichtbij gezien. Werken worden in fine-art kwaliteit geprint op fotopapier. Deze worden vervolgens verlijmd op stevige aluminium panelen.

Photoshop

Mijn fantasie breng ik tot uiting met Photoshop. Gepassioneerd en met precisie verwerk ik dieren in onder andere landschappen. Ondanks de natuurgetrouwe uitwerking creëer ik onwerkelijke voorstellingen met doorgaans bovennatuurlijke en humoristische toevoegingen.

Instagram

Mijn volledige portfolio is te vinden op mijn persoonlijke Instagram pagina: @martijn.schrijver. Dit is doorgaans ook de eerste plek waar ik nieuw werk laat zien.