Essentiële drukproducten voor een startende onderneming!

drukwerk

Update: 11 mei 2023

Als startende ondernemer is het belangrijk om naamsbekendheid op te bouwen en nieuwe klanten te vinden. Drukwerk kan daarbij een essentieel hulpmiddel zijn. Het is niet alleen betaalbaar en laagdrempelig, maar ook nog eens effectief. Hier zijn enkele belangrijke drukwerkproducten die niet mogen ontbreken.

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn nog steeds een populaire manier om zakelijke contactgegevens uit te wisselen, met name bij ontmoetingen. Het is een persoonlijke en tastbare manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen en dat werkt vaak beter. Daarnaast kun je een blijvende indruk maken met creatieve ontwerpen, luxe afwerkingen en stansvormen.

Logo's en visitekaartjes van ontwerpstudio Tref

Flyers en folders

Flyers en folders zijn nog steeds effectieve manieren om jouw bedrijf te promoten en (potentiële) klanten te bereiken. Flyers verspreiden kan beter werken dan het plaatsen van een advertentie online of op sociale media, zoals Facebook. Mensen zijn bij een fysiek product sneller geneigd om te kijken en te lezen, wat het doel is van jouw drukwerk.

Het is belangrijk om het grafisch ontwerp zorgvuldig te overwegen en professioneel te laten vormgeven. Overweeg de hulp van een grafisch ontwerper om ervoor te zorgen dat jouw flyers en folders er visueel aantrekkelijk uitzien en de boodschap duidelijk overbrengen.

Folders en brochures van ontwerpstudio Tref

Reclameborden, zoals gevelborden en tuinborden

Reclameborden, zoals gevelborden en tuinborden, zijn een slimme manier om de aandacht van voorbijgangers weten te trekken en zo bijdragen aan de promotie van jouw bedrijf. Ze kunnen onbewust ervoor zorgen dat mensen aan jouw bedrijf denken wanneer ze iets nodig hebben dat jij aanbiedt.

De combinatie offline en online marketing is ijzersterk

Het is belangrijk om niet alleen te focussen op drukwerk of online media, maar om beide kanalen te combineren om je doelgroep effectief te bereiken. Met een goede strategie vergroot je de kans dat je bedrijf opvalt en succesvol wordt.