Home Krachtige vormgeving voor jouw bedrijf Een sterk logo, de basis van jouw merkidentiteit

Een sterk logo, de basis van jouw merkidentiteit

Met een creatief en doordacht logo kun je een boodschap goed overbrengen en de juiste snaar raken. Het is de eerste stap om je bedrijf een gezicht te geven en een belangrijke basis voor al je marketing uitingen.

Een logo ontwerpen is een vak apart

Een logo ontwerpen vereist oog voor detail, creativiteit en kwaliteit. Haastig te werk gaan is niet raadzaam. Het doel is immers om een effectieve boodschap over te brengen en je doelgroep aan te spreken. Een ervaren ontwerper maakt de juiste keuzes op het gebied van kleur, typografie en vorm. Zo ontstaat een krachtig en doeltreffend logo dat aansluit bij jouw merkidentiteit en doelstellingen.

Nieuw logo ontwerp Massop
Logo ontwerp Han Carwash

Versterk je merkidentiteit met een krachtige huisstijl

Een krachtige bedrijfsuitstraling is van essentieel belang om op te vallen in de markt. Tref biedt niet alleen logo-ontwerp maar ook een complete huisstijl en branding die past bij jouw bedrijf. Daarnaast kun je ook terecht voor een overtuigende website en drukwerk zoals visitekaartjes en folders.

Voordelen van Tref

  • Oog voor detail, creativiteit en kwaliteit
  • Zeer bedreven en gaat voor treffend resultaat
Klantcases
Visitekaartje ontwerp Proper Hair te Aalten
Visitekaartjes van marketing bureau Tref
Logo en visitekaartjes ontwerp Han Carwash
Logo ontwerp Haar by Melanie
Visitekaartjes design Massop Hoveniers
Logo Ten Barge interieurmontage Aalten
Logo Internetvisie
Logo ontwerp Proper Hair kapper Aalten
Logo Jurgen van Eerden timmerwerken
Logo ontwerp autowasstraat Han Carwash
Logo design beddenwinkel Xanrice

Bij het ontwerpen van een logo wordt gestart met het verkrijgen van inzicht in jouw bedrijf, doelgroep en gewenste uitstraling. Vervolgens worden ideeën geschetst en verfijnd tot een paar ontwerpen waaruit gekozen kan worden. Het logo wordt uitgewerkt in verschillende formaten en kleuren, getest op verschillende achtergronden en formaten, en uiteindelijk geleverd in verschillende bestandsformaten.

Wat kost een logo?

Een sterk logo is de basis van jouw merkidentiteit. Het is belangrijk om daar voldoende aandacht aan te besteden. Bij Tref krijg je kwalitatieve ontwerpen die betaalbaar zijn.

Hoe snel wordt mijn logo ontworpen?

Om kwaliteit te leveren is aandacht en tijd vereist. Tref begrijpt dat soms snelheid ook belangrijk is. Je kunt binnen 1 tot 2 weken al een voorstel verwachten als je er haast mee hebt.

Krijg ik ook de bestanden voor de drukker?

Jazeker, er worden diverse bestandsformaten van je logo aangeleverd, zodat je het gemakkelijk kunt toepassen op verschillende media en formaten.

Geef je een tevredenheidsgarantie?

Vaak wordt het eerste voorstel goed ontvangen. Mochten er toch nog aanpassingen nodig zijn, dan is er ruimte voor correctierondes om het ontwerp precies naar wens te maken.

Dinxperlosestraatweg 22 (postadres)
7122 AG Aalten
KvK: 51144212
BTW: NL001386891B14