WEBSITE ONTWERP EN BOUW

WEBDESIGN

Bij het grafische ontwerp van de website staat creativiteit hoog in het vaandel. Als u nog geen huisstijl heeft, of als deze vernieuwd mag worden, dan is dat de eerste stap. Vervolgens wordt er een voorstel gemaakt voor een nieuw website ontwerp. Het is ook mogelijk om een bestaande website te vernieuwen op basis van huisstijl elementen die niet gewijzigd mogen worden. Met een goed ontwerp onderscheidt u zich van concurrenten en verbetert u uw marktpositie.

WEBSITE REALISATIE

De uitstraling van uw website is heel belangrijk. Een goed vormgegeven en gebruiksvriendelijke website levert namelijk klanten op. Een website is een belangrijke investering in uw bedrijf.

Al 7 jaar ontwerpt Tref tijdloze en moderne sites die kwalitatief goed gebouwd zijn en daardoor lange tijd mee gaan. Daarnaast zorgt Tref ervoor dat uw website goed gevonden wordt. Zo zal de site ‘zoekmachinevriendelijk’ gebouwd worden. Daarnaast is een ‘responsive’ website van groot belang.

‘RESPONSIVE’ WEBSITE

Als bedrijf kunt u eigenlijk niet meer zonder een ‘responsive’ website. Een ‘responsive’ website heeft de eigenschap dat deze visueel en functioneel optimaal geschikt is voor tablets en smartphones. Het biedt uw mobiele bezoekers veel gebruiksgemak. Vooral in tijden waarin mensen steeds meer met hun mobiele telefoon regelen, is een ‘responsive’ website een goede investering voor de toekomst.

Wilt u een nieuwe ‘responsive’ website of wilt u uw huidige website optimaliseren voor mobiele bezoekers? Tref biedt u interessante tarieven. Neem vrijblijvend contact op.

WORDPRESS CMS

Tref realiseert uw site zó dat u zelf uw website kunt bijwerken en kunt voorzien van nieuwe informatie door middel van een CMS (Content Management Systeem). Tref vindt het belangrijk dat een website gebruikersvriendelijk is voor zowel de bezoeker als de beheerder.

Tref werkt bij voorkeur met het ‘Open Source’ beheersysteem WordPress:

  • Gratis, dus geen licentiekosten
  • Onafhankelijk, niet gebonden aan 1 hosting partij
  • Zeer gebruikersvriendelijk (en in het Nederlands)
  • Wordt wereldwijd doorontwikkeld en getest
  • Heeft de kwaliteit meer dan 10 jaar bewezen
  • Meer dan 60 miljoen mensen maken hier gebruik van
  • Ook grote internationale bedrijven kiezen voor WordPress

Bent u geïnteresseerd in een betrouwbare partner als het gaat om drukwerk en (mobiele) beheerbare websites? Neem geheel vrijblijvend contact op met Tref.

"Fris en vernieuwend. Het is erg mooi geworden"

− Kinderopvang Bambi

"Je hebt ons echt verrast!"

− KinderThuisZorg

"Zeer bedreven designer met de kwaliteiten om vraagstukken verrassend te vertalen naar grafische concepten"

− DLA ICT

"Creatief, en goede smaak in webdesign. Opdrachten werden goed en snel uitgevoerd"

− Verdict Systems