Tref versterkt jouw merkidentiteit

Martijn Schrijver, de zelfstandig ontwerper achter Tref, versterkt de visuele communicatie en branding van bedrijven. Dit omvat onder andere het ontwikkelen van merkidentiteit met logo’s, huisstijlen en websites, evenals online marketing en beeldbewerking.

Tref is de eenmanszaak van Martijn Schrijver, opgericht in 2010 en gevestigd in Aalten. Martijn is bedreven in zijn vakgebied en heeft oog voor detail, creativiteit en kwaliteit.

Martijn Schrijver

Ik ben in 1979 geboren in Winterswijk en opgegroeid in Aalten. Van kinds af aan heb ik mijn eigen fantasie tot uiting willen brengen. Ik greep elk moment aan om te tekenen en te bouwen naar eigen inzicht.

Ik raakte al snel bedreven in Photoshop, maar mijn interesses werden breder, waardoor ik mijn vaardigheden kon verfijnen en uitbreiden. Vele verre reizen hebben mijn ogen geopend voor de schoonheid van de natuur en architectuur. Ik kreeg mede daardoor ook interesse in esthetiek, vormgeving en kunst. Ik heb grafische opleidingen gevolgd en relevante werkervaring opgedaan. Sinds 2010 ben ik als ZZP’er werkzaam in de grafische branche.

– Martijn Schrijver (43)
Tref | Zelfstandig Visueel Vormgever | Merkontwerper | Webontwikkelaar

Photoshop passie

Ik laat me inspireren door de natuur en maak handmatig digitale creaties. Mijn fantasie breng ik tot uiting met Photoshop. Gepassioneerd en met precisie verwerk ik dieren in onder andere landschappen.

Ik ben een samenwerking aangegaan met Adobe voor exclusieve digitale kunstwerken voor hun campagnes. Bovendien had ik de eer om mijn werk een week lang te presenteren op de Instagram-pagina van Adobe Photoshop middels een takeover. In tekst en beeld heb ik verteld over mijn stijl, drijfveer en technische aspecten van beeldbewerking.

Portfolio site: martijnschrijver.com

Beeldbewerking
Mijn shop

Ook freelance diensten op locatie

Zoek je een bedreven designprofessional? Ik bied bedrijven in de Achterhoek de mogelijkheid om mij als freelancer in te schakelen op locatie. Ik help ondernemers tegen een interessant tarief bij het versterken van hun merkidentiteit, reclame-uitingen en online marketing. Een project kan zelfstandig uitgevoerd worden maar ook als onderdeel van een team. Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke of continue versterking van je communicatie, ik sta voor je klaar. Lees meer

geef een boost aan je online marketing
2010 - heden
Tref
Eigenaar | Zelfstandig Visueel Vormgever | Merkontwerper | Webontwikkelaar
2021
Adobe
Een samenwerking is aangegaan met Adobe voor exclusieve digitale kunstwerken die bestemd zijn voor hun campagnes.
2020
Adobe Photoshop Instagram takeover
Ik mocht een eervolle takeover verzorgen van mijn creatieve beeldbewerkingen op de Instagram-pagina van Adobe Photoshop. In tekst en beeld heb ik een week lang mijn werk gepresenteerd en verteld over mijn stijl, drijfveer en technische aspecten van beeldbewerking.
2018
Google Mobiles Sites-certificering
Google certificering behaald met betrekking tot het maken, beheren, meten en optimaliseren van mobiele sites.
2009 - 2010
Grafisch Lyceum Utrecht
Art direction
Bedenken van creatieve concepten. Creëren van de boodschap en het beeld.
2007 - 2010
DLA ICT
Grafisch Vormgever | Webdesigner
2007 - 2008
Kunstacademie St.Joost
Masterclasses Beeldende Kunst & Vormgeving
2006 - 2007
Grafisch Lyceum Utrecht
Desktop Publishing (DTP)
Het digitaal opmaken van offline en online media
2004 - 2007
FST Internet Solutions
Webdesigner
2000 - 2004
Saxion Hogescholen
HBO Bedrijfskundige Informatica & Multimedia

Dinxperlosestraatweg 22 (postadres)
7122 AG Aalten
KvK: 51144212
BTW: NL001386891B14