Over Tref

Tref reclame & communicatie

Tref is jou van dienst bij communicatie uitingen in de breedste zin van het woord. Je kunt hierbij denken aan de grafische vormgeving van logo’s, huisstijlen, brochures en overige reclame-uitingen. Daarnaast richt Tref zich op websites, online marketing en beeldbewerking.

Tref is een eenmanszaak en is opgericht in 2010 door Martijn Schrijver. Tref is gevestigd in Aalten. Martijn is een gediplomeerd art director, grafisch ontwerper en website-ontwikkelaar.

Martijn Schrijver

Ik ben in 1979 geboren in Winterswijk en opgegroeid in Aalten. Van kinds af aan heb ik mijn eigen fantasie tot uiting willen brengen. Ik greep elk moment aan om te tekenen en te bouwen naar eigen inzicht.

Ik was snel bedreven in Photoshop, maar mijn interesses werden breder waardoor ik mijn vaardigheden heb kunnen verbeteren en verbreden. Vele verre reizen hebben mijn ogen geopend voor de schoonheid van de natuur en architectuur. Ik kreeg mede daardoor ook interesse in esthetiek, vormgeving en kunst. Ik heb grafische opleidingen gevolgd en relevante werkervaring opgedaan. Sinds 2010 ben ik als ZZP’er werkzaam in de grafische branche.

– Martijn Schrijver (42)
Eigenaar | Grafisch ontwerper

Photoshop passie

Ik laat me inspireren door de natuur en maak surrealistische digitale creaties.

Mijn fantasie breng ik tot uiting met Photoshop. Gepassioneerd en met precisie verwerk ik dieren in onder andere landschappen.

Ik voel me vereerd dat ik voor Adobe Photoshop een week lang mijn werk mocht presenteren op hun Instagram-pagina. In tekst en beeld heb ik verteld over mijn stijl, drijfveer en technische aspecten van beeldbewerking.

Portfolio site: martijnschrijver.com

Beeldbewerking
Mijn shop
geef een boost aan je online marketing
2010 - heden
Tref reclamebureau
Eigenaar | Grafisch ontwerper
2020
Presentatie Adobe Photoshop
Ik mocht een eervolle presentatie geven van mijn creatieve fotobewerkingen op de Instagram-pagina van Adobe Photoshop. In tekst en beeld heb ik een week lang verteld over mijn stijl, drijfveer en technische aspecten van beeldbewerking.
2018
Google Mobiles Sites-certificering
Google certificering behaald met betrekking tot het maken, beheren, meten en optimaliseren van mobiele sites.
2007 - 2010
DLA ICT
Grafisch Vormgever | Webdesigner
2009 - 2010
Grafisch Lyceum Utrecht
Art direction
Bedenken van creatieve concepten. Creëren van de boodschap en het beeld.
2007 - 2008
Kunstacademie St.Joost
Masterclasses Beeldende Kunst & Vormgeving
2006 - 2007
Grafisch Lyceum Utrecht
Desktop Publishing (DTP)
Het digitaal opmaken van offline en online media
2000 - 2004
Saxion Hogescholen
HBO Bedrijfskundige Informatica & Multimedia

Bij Tref ben je in goede handen. Laat je logo, website, folder en andere reclame-uitingen onder de loep nemen en opfrissen. Tref kijkt met andere ogen naar de uitstraling van jouw bedrijf. Laat je ook informeren over het verbeteren van jouw online marketing.