Noten verpakking in de vorm van een eekhoorn

drukwerk

Update: 15 mei 2023

Ontwerper Constantin Bolimont heeft een creatief ontwerp gemaakt voor de verpakking van noten. Er is handig gebruik gemaakt van het gedrag van eekhoorns die noten en zaden verzamelen in hun wangen. Het eindresultaat is speels, herkenbaar, toepasselijk en valt goed op in de schappen!

Ontwerp noten verpakking

De kracht van een sterke productverpakking: Meer dan alleen een mooie buitenkant

Een sterke productverpakking gaat verder dan enkel een aantrekkelijke buitenkant. Het moet de aandacht van de consument trekken en tegelijkertijd de unieke kenmerken van het product duidelijk communiceren.

Door slim kleurgebruik, opvallende afbeeldingen en een doordacht ontwerp kan een verpakking een emotionele reactie uitlokken bij consumenten en aanzetten tot actie.

Ontwerp walnoten verpakking in de vorm van een eekhoorn

Versterk de beleving en uitstraling van jouw product met een doordacht ontwerp

Een goed ontwerp van een productverpakking is cruciaal om de beleving en uitstraling van het product te versterken. Het creƫert een waardevolle merkervaring die de consument aantrekt en de merkwaarde vergroot.

Schets van een noten verpakking
Illustratie noten verpakking

Van schap naar mandje: De impact van een doordacht verpakkingsontwerp

Het ontwerp van een productverpakking kan het verschil maken tussen een product dat onopgemerkt blijft in het schap en een product dat in het mandje van de consument belandt. Een goed doordacht ontwerp vergroot de kans op aankoop.

Bijzonder ontwerp walnoten verpakking