Realisatie

DRUKWERK

Wilt u promotiemateriaal laten drukken? Tref kan helpen bij de keuze in papier- en materiaalsoort, gramsgewicht, oplage en vouwwijzen. Dankzij goede connecties met gerenommeerde drukkers, levert Tref altijd drukwerk van hoge kwaliteit binnen de gestelde levertijd. Uiteraard kunt u ook uw eigen drukker kiezen.

(RESPONSIVE) WEBSITE

Een website is een belangrijke investering in uw bedrijf. Met een goede website kunt u zich onderscheiden van concurrenten en nieuwe klanten trekken. Met meer dan 7 jaar ervaring weet Tref aan welke eisen een goede website moet voldoen. Een kwalitatief goed gebouwde website met een tijdloos ontwerp, heeft een lange levensduur en is daardoor een betere (en duurzame) investering.

Naast de uitstraling van uw website is het belangrijk om goed gevonden te worden op internet. Uw website wordt daarom ‘zoekmachinevriendelijk’ gebouwd. Daarnaast is een ‘responsive’ website van groot belang. Mensen bezoeken steeds vaker websites via hun tablet of smartphone. Een ‘responsive’ website is visueel en functioneel optimaal geschikt voor deze mobiele bezoekers en is daardoor een must voor elk bedrijf. Tref hanteert interessante tarieven voor het bouwen van een geoptimaliseerde website. Wilt u een nieuwe ‘responsive’ website of wilt u uw huidige website optimaliseren voor mobiele bezoekers? Dan bent u bij Tref aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op.

WORDPRESS CMS

Tref realiseert uw site zó dat u zelf uw website kunt bijwerken en kunt voorzien van nieuwe informatie door middel van een CMS (Content Management Systeem). Tref vindt het belangrijk dat een website gebruikersvriendelijk is voor zowel de bezoeker als de beheerder. Tref werkt bij voorkeur met het ‘Open Source’ beheersysteem WordPress:

  • Gratis, dus geen licentiekosten
  • Onafhankelijk, niet gebonden aan 1 hosting partij
  • Zeer gebruikersvriendelijk (en in het Nederlands)
  • Wordt wereldwijd doorontwikkeld en getest
  • Heeft de kwaliteit meer dan 10 jaar bewezen
  • Meer dan 60 miljoen mensen maken hier gebruik van
  • Ook grote internationale bedrijven kiezen voor WordPress

Bent u geïnteresseerd in een betrouwbare partner als het gaat om drukwerk en (mobiele) beheerbare websites? Neem geheel vrijblijvend contact op met Tref.

"Fris en vernieuwend. Het is erg mooi geworden"

− Kinderopvang Bambi

"Je hebt ons echt verrast!"

− KinderThuisZorg

"Zeer bedreven designer met de kwaliteiten om vraagstukken verrassend te vertalen naar grafische concepten"

− DLA ICT

"Creatief, en goede smaak in webdesign. Opdrachten werden goed en snel uitgevoerd"

− Verdict Systems