Meer impact met een professionele website

Een website met een creatief en doordacht ontwerp zorgt voor betere resultaten en is de basis van online succes. Kies voor een moderne, zoekmachinevriendelijke en kwalitatief goede maatwerk website.

Nieuwe professionele websites

Online zichtbaar en vindbaar

Succesvol omzetten van bezoekers naar klanten vereist meer dan aantrekkelijk ontwerp. Zoekmachineoptimalisatie, online marketing en overtuigende content zijn essentieel.

Lees in dit blogbericht 7 redenen om je website te vernieuwen.

Voordelen van websites bij Tref

  • Oog voor detail, creativiteit en kwaliteit
  • Gericht op goede vindbaarheid
  • Snelle laadtijd
  • Volledig responsive (uitstekend te gebruiken op mobiele apparaten)
  • 1 aanspreekpunt voor al je ontwerpen
Nieuwe website en huisstijl van Massop hoveniers
Website en huisstijl ontwerp van Holaras, onderdeel van Hoopman Machines
Logo, visitekaartjes en website ontwerp van kapper Proper Hair in Aalten
Webdesign IKC Uniek, basisschool Aalten
Webdesign Perebolte, elektricien Aalten
Responsive website Kinderopvang Aalten
Marketing uitingen Kinderthuiszorg
Dit wil ik ook

Je website eenvoudig beheren

Bij Tref staat gebruiksvriendelijkheid van zowel bezoekers als beheerders voorop. Daarom is gekozen voor WordPress als beheersysteem (CMS). Het biedt krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen, zodat jouw website optimaal presteert.

Hier zijn enkele voordelen van WordPress:

  • Gebruiksvriendelijk: WordPress heeft een intu├»tieve interface en is gemakkelijk te gebruiken.
  • Open source: WordPress is open source, waardoor het voor iedereen gratis beschikbaar is en door iedereen kan worden bekeken, aangepast en verbeterd.
  • SEO-vriendelijk: WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines en biedt tal van plug-ins die kunnen helpen bij het optimaliseren van inhoud voor betere zoekresultaten.

Website pakketten

Van een Basic template website tot aan een Premium maatwerk website. Laten we samen van jouw nieuwe website een online succes maken.

Basic website

Wil je van je website een online visitekaartje maken voor een scherpe prijs? Met de standaard mogelijkheden van een template kan een prima website voor je gebouwd worden.

Business website

Versterk jouw bedrijfsidentiteit met een professionele maatwerk website. Er wordt meer tijd besteed aan maatwerk zodat je een unieke website krijgt die beter bij jouw bedrijf past. De focus ligt tevens meer op SEO waardoor je online zichtbaarheid vergroot wordt.

Premium website

Voor maximale vrijheid en specifieke wensen kun je het beste uit de voeten met een Premium website. De focus ligt meer op maatwerk en overtuigende dienstenpagina’s zodat je een website krijgt met maximaal resultaat. Met SEO en online marketing maak je van je website een online succes.

Wat kost een website? Zijn er terugkerende kosten?

Er zijn oplossingen voor diverse budgetten, voor kleine en grote bedrijven. Neem vrijblijvend contact op voor het aanvragen van een offerte.

Je hoeft geen abonnements- of licentiekosten te betalen voor het beheren van je website.

En je bent vrij om te kiezen waar je jouw website host.

Is de website geschikt voor telefoons en tablets?

De website is volledig ‘responsive’, wat betekent dat deze geschikt is voor alle soorten apparaten. Je kunt er zeker van zijn dat de website voldoet aan hedendaagse wensen en normen, en van goede kwaliteit is.

Is de website te beheren? Hoe werkt dat?

De website is te beheren met WordPress. Het is een gebruiksvriendelijk beheersysteem dat wereldwijd veelvuldig wordt gebruikt. WordPress is veilig, snel en gratis.

Hoe lang duurt het voordat de nieuwe website klaar is?

Een website kan doorgaans binnen 2 tot 8 weken worden gerealiseerd, waarbij een Basic website sneller ontwikkeld kan worden dan een volledige maatwerk website.

Brede kijk op je reclame-uitingen

Tref maakt naast websites ook logo’s, huisstijlen en andere marketing uitingen. Tref bekijkt het ontwerp van een website daarom altijd vanuit een breder perspectief dan dat een ‘webbureau’ zou doen. Alle marketing-uitingen sluiten daardoor goed op elkaar aan. Daarnaast heb je slechts 1 aanspreekpunt voor al je grafische ontwerpen.

Dinxperlosestraatweg 22 (postadres)
7122 AG Aalten
KvK: 51144212
BTW: NL001386891B14