Meer impact met een professionele website

Een website met een creatief en doordacht ontwerp zorgt voor betere resultaten en is de basis van online succes. Kies voor een moderne, zoekmachinevriendelijke en kwalitatief goede maatwerk website.

Nieuwe professionele websites

Online zichtbaar en vindbaar

Om bezoekers met succes in klanten om te zetten, is een aantrekkelijk ontwerp, zoekmachineoptimalisatie en online marketing, samen met overtuigende content, essentieel.

Voordelen van websites bij Tref

  • Oog voor detail, creativiteit en kwaliteit
  • Gericht op goede vindbaarheid
  • 1 aanspreekpunt voor al je ontwerpen
Nieuwe website en huisstijl van Massop hoveniers
Website en huisstijl ontwerp van Holaras, onderdeel van Hoopman Machines
Logo, visitekaartjes en website ontwerp van kapper Proper Hair in Aalten
Webdesign IKC Uniek, basisschool Aalten
Webdesign Perebolte, elektricien Aalten
Responsive website Kinderopvang Aalten
Marketing uitingen Kinderthuiszorg

Je website eenvoudig beheren

Bij Tref staat gebruiksvriendelijkheid van zowel bezoekers als beheerders voorop. Daarom is gekozen voor WordPress als beheersysteem (CMS). Het biedt krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen, zodat jouw website optimaal presteert.

Maatwerk websites

Versterk je bedrijfsidentiteit met een professionele website die goed aansluit bij jouw visie. Een op maat gemaakte website, met speciale aandacht voor SEO om goed gevonden te worden.

Premium resultaten

Voor de maximale impact kies je voor een Premium website. Met overtuigende dienstenpagina’s en volledige optimalisatie voor SEO en online marketing, bevat jouw website alle ingrediĆ«nten voor succes.

Wat kost een website en zijn er terugkerende uitgaven?

Er zijn oplossingen voor voor kleine en grote bedrijven. Je hoeft geen abonnements- of licentiekosten te betalen voor het beheren van je website. En je bent vrij om te kiezen waar je jouw website host. Neem vrijblijvend contact op voor het aanvragen van een offerte.

Wat is de verwachte oplevertijd van de nieuwe website?

Een website kan doorgaans binnen 3 tot 8 weken worden gerealiseerd.

Brede kijk op je reclame-uitingen

Tref maakt naast websites ook logo’s, huisstijlen en andere marketing uitingen. Tref bekijkt het ontwerp van een website daarom altijd vanuit een breder perspectief dan dat een ‘webbureau’ zou doen. Alle marketing-uitingen sluiten daardoor goed op elkaar aan. Daarnaast heb je slechts 1 aanspreekpunt voor al je grafische ontwerpen.

Dinxperlosestraatweg 22 (postadres)
7122 AG Aalten
KvK: 51144212
BTW: NL001386891B14